Novica

24. junij 2014

Že tretje leto smo zabeležili velik uspeh največje laboratorijske čistilne akcije v zgodovini Slovenije!

V začetku letošnjega leta smo se kot ekološko ozaveščeno podjetje že tretje leto zapored odločili, da ponovno pomagamo očistiti slovenske laboratorije, in sicer na področju odvoza odpadnih kemikalij.

V obdobju od 15.3.2014 do 15.4.2014 smo pri nakupu kemikalij za vsakih 50 EUR našim kupcem podarili kupon za brezplačno uničenje 1 kg odpadnih kemikalij. Dvig odpadnih kemikalij smo v skladu z vsemi strogimi regulativami izvajali v mesecu maju.  

Že tretje leto je akcija doživela velik uspeh in podporo naših poslovnih partnerjev, zaradi česar jo lahko označimo kot eno najuspešnejših akcij v zgodovini našega podjetja.

V času akcije smo razdelili 9.238 kuponov za brezplačno uničenje 1 kg kemikalij, od tega so jih naši kupci unovčili 5.614, kar pomeni, da smo iz slovenskih laboratorijev odpeljali kar 5.614 kg odpadnih kemikalij!

Posebna pohvala in zahvala gre podjetjem in institucijam, ki so dodale največji prispevek k čistejšim laboratorijem ter tako tudi prijaznejšemu okolju:

Krka d.d., Lek d.d., Kemijski inštitut Ljubljana, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Ljubljana, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano Maribor ter Novo mesto.

Verjamemo, da bomo ekološko poslanstvo uspešno izvajali tudi v prihodnje, saj so bili odzivi poslovnih partnerjev ponovno izjemno pozitivni in vzpodbujajoči, kar nam je dalo še dodatno energijo za naprej. Ponosni smo, da je Slovenija z vašo in našo pomočjo čistejša za skoraj 6 ton odpadnih kemikalij! 

 

Ker nam je mar.