NAGRAJUJEMO VAŠO ZVESTOBO

V okviru spletne aplikacije Market ponujamo poseben klub zvestobe, ki vsem registriranim uporabnikom s spletnimi nakupi omogoča zbiranje darilnih točk ozirom točk zvestobe.

Ker vemo, da je vaše delo stresno, smo pripravili poseben asortiman izdelkov, ki bodo v vaš vsakdan vnesli nekaj sladkega, morebiti tisti magičen vonj po jutranji kavi ali pa kakšen pripomoček, s katerim bo dan z vašimi sodelavci popolnoma drugačen, vaše delovno okolje pa mnogo lepše...

Pogoj, da vam omogočamo zbiranje darilih točk je, da ste registriran uporabnik Marketa.Kako zbiram darilne točke?

V Mikro+Polo Marketu vsak nakup šteje!

Pravnim osebam za vsak dopolnjen evro nakupa v Marketu podarimo eno darilno točko, fizičnim osebam pa za vsak dopolnjen evro nakupa podarimo dve darilni točki.

Darilne točke se nalagajo na vašem uporabniškem profilu Marketa, do stanja le-teh lahko dostopate 24/7. Tukaj lahko pridobite tudi informacijo o trajanju bonitetnega obdobja, znotraj katerega lahko darilne točke zamenjate za brezplačna darilca iz darilnega programa. Bonitetno obdobje se konča zadnji dan vsakega tekočega koledarskega leta, kar pomeni, da se vsakega 31.12. neizkoriščene darilne točke avtomatično izbrišejo iz vašega računa in jih ni mogoče več unovčiti. S 1.1. tekočega koledarskega leta se prične novo bonitetno obdobje zbiranja darilnih točk.Kako preverim stanje darilnih točk na mojem računu?

Stanje darilnih točk na vašem računu lahko po prijavi v sistem preverite na vrhu vstopne strani, kjer najdete tako podatek o številu darilnih točk na vašem računu, kot tudi trajanju bonitetnega obdobja.

S klikom na to ikono dostopate do vseh informacij glede stanja darilnih točk.Kako lahko unovčim darilne točke?

Darilne točke lahko unovčite kadarkoli do zadnjega dneva tekočega koledarskega leta (31.12.), ko se konča bonitetno obdobje.

Točke lahko brezplačno zamenjate za praktične izdelke iz darilnega programa, ki si ga lahko ogledate znotraj omenjene kategorije. Na vstopni strani se vam po prijavi v Market prikaže bela ikona darilca.

S klikom na to ikono dostopate neposredno v darilni program, kjer so vam na voljo različni praktični izdelki. Po svojih željah unovčite darilne točke in izberete darilce, ki bo brezplačno poslano na vaš naslov.

Darilni program nenehno dopolnjujemo in vam tako omogočamo širok izbor izdelkov*, ki jih dnevno lahko uporabljate na vašem delovnem mestu oziroma prostem času.

Darilnih točk ni mogoče zamenjati za izdelke iz klasičnega prodajnega programa ali za popust pri nakupu izdelkov.

* V primeru, da dobava določenega izdelka iz darilnega programa zaradi razprodaje, umika iz prodaje ali drugih razlogov ni mogoča, se lahko ponudba nadomesti z drugim, primerljivim izdelkom.