E-pogodbe


Elektronsko naročanje pogodbenih izdelkov vam v proces naročanja prinese prihranek časa, brezpapirni sistem naročanja ter popoln zajem podatkov o preteklih nakupih.

Znotraj spletne aplikacije Market vam omogočamo tudi naročanje izdelkov, ki so predmet javnih naročil, letnih ponudb, posebnih pogodb o sodelovanju oziroma izdelkov, pri katerih imamo dogovorjene posebne cene. S samo enim klikom lahko v vsakem trenutku dostopate do seznama pogodbenih izdelkov ter njihovih cen, in sicer s klikom na zavihek »Pogodbe« nad glavnim navigacijskim menijem.

Na vašo željo vam seznam dogovorjenih izdelkov s pogodbenimi cenami v celoti prenesemo v spletno aplikacijo, vključno z vašimi internimi oznakami oziroma kataloškimi številkami izdelkov, kar vam omogoča lažjo sledljivost naročanja izdelkov iz pogodb(e).

Brskanje med izdelki je možno tako preko abecednega vrstnega reda kot tudi preko vaših ali naših kataloških številk, pri čemer v vsakem trenutku vidite končne cene izdelkov. Ravno iz tega razloga je iz zavihka »Pogodbe« izdelke mogoče naročiti neposredno, torej brez vmesne faze povpraševanja. Tako izdelke enostavno uvrstite v košarico in s samo enim klikom oddate naročilo. V primeru, da ima uporabnik nadzornika, se naročilo prenese na njegov uporabniški račun.