KEMIKALIJE

V iskalnik vnesite angleški naziv kemikalije oziroma ključno besedo v angleščini, kataloško številko ali CAS številko želene kemikalije.

 

 

Podjetje Mikro+Polo je največji ponudnik kemikalij v Sloveniji - v Marketu jih najdete preko 574.000!

 

MERCK - Merck je vodilno svetovno podjetje na področju kemikalij in Life Scienca. Svojo veliko družino izdelkov je združil v šest blagovnih skupin: Millipore, SAFC, Bioreliance, Sigma Aldrich, Milli-Q in Supelco. Visokokakovostni izdelki se uporabljajo v raziskovalne in laboratorijske namene ter omogočajo razvoj znanosti in izboljšujejo kakovost življenja.

 

Merck Merck

 

 

MIKROVODIČ


Mikrovodič po kemikalijah prinaša celovito razlago pojmov, nasvete in pomoč pri iskanju kemikalij in seznam najugodnejših možnosti osnovnih kemikalij, ki jih lahko ponudimo iz našega širokega nabora izdelkov.

Do Mikrovodiča dostopate tukaj.

 

TCI - Od svoje ustanovitve leta 1946 je filozofija podjetja TCI s proizvodnjo in dobavo laboratorijskih kemikalij prispevati k družbi. Podjetje na svetovni ravni ponuja več kot 30.000 kakovostnih reagentov. V zadnjih letih se je njihovo poslovanje razširilo tudi na proizvodnjo finih kemikalij, kot so farmacevtske in kozmetične surovine, elektroluminiscenčne spojine in gradniki za tekoče kristale.

 

Honeywell