Novica

20. november 2023

ČRNI PETEK Z MICHELINOVO ZVEZDICO

Oblecite črn kuharski predpasnik in za en dan zapustite sterilno laboratorijsko okolje.


Zamenjajte analizne aparate za vakumirko, kuhalnico in palični mešalnik ter vstopite v svet kulinarike z Michelinovo zvezdico.


V petek, 24. novembra 2023, vam ob nakupu vsaj ene kemikalije* proizvajalca Merck (Sigma-Aldrich, Millipore, Supelco) preko MARKETA podarimo:


- 2 x bon za kosilo v restavraciji podjetja Mikro+Polo v Mariboru,
- unikaten črn predpasnik z napisom CHEF in podpisom kuharskega virtuoza Gregorja Vračka.


Hkrati sodelujete v žrebanju za edinstveno izkušnjo! Izžrebali bomo 15 kupcev za kuharsko delavnico z Michelinovo zvezdico nagrajenim kuharjem Gregorjem Vračkom v Hiši Denk.

*akcija »ČRNI PETEK« velja za nakupe v minimalni vrednosti nad 50 EUR. Vsak kupec lahko sodeluje le enkrat.


NAŠA STALNA ZAČIMBA
Za vsa naročila preko spletne trgovine Market brez izjeme zagotavljamo še dodaten 3% popust. Prav tako bomo na vaš uporabniški račun ob vsakem nakupu naložili tudi darilne točke, unovčljive za praktična darilca iz darilnega programa.

EDINSTVENA IZKUŠNJA
Prisluhnite šepetom kulinarične umetnosti na ekskluzivni kuharski delavnici v skupini le 15 izbrancev pod taktirko kuharskega virtuoza Gregorja Vračka. Nepozabna izkušnja, ki bo odmevala v vašem spominu do naslednjega črnega petka. 

Kuharska delavnica bo razpisana v začetku leta 2024 in bo potekala v Hiši Denk v Zgornji Kungoti. Vodil jo bo Gregor Vračko, Chef nagrajen z Michelinovo zvezdico. Njegov edinstven pristop in filozofija bosta za vas ustvarila magične trenutke. 

SAM SVOJ CHEF
Prejmite unikaten črn predpasnik z napisom CHEF in podpisom Gregorja Vračka. Ta prilagodljiv predpasnik z dvema prednjima žepoma bo vaš zvesti spremljevalec pri vsakodnevnih kulinaričnih ustvarjanjih, ki bodo s tem postala še bolj okusna.

OBISK Z RAZVAJENJEM BRBONČIC
Vabimo vas na kavico, ogled poslovnih prostorov in razvajanje brbončic v restavraciji podjetja Mikro+Polo. Izkoristite dan za poslovni sestanek ali pobeg v štajersko prestolnico. Mi smo tukaj za vas.  


Sodelujte in zadenite!



Dobrodošli v Mikro+Polo Market!