Krilo - žensko, Brilliance, Brillt, belo- črne barve

Krilo - žensko, Brilliance, Brillt, belo-črne barve Krilo - žensko, Brilliance, Brillt, belo-črne barve Krilo - žensko, Brilliance, Brillt, belo-črne barve Krilo - žensko, Brilliance, Brillt, belo-črne barve

Krilo iz linije Brilliance je popolna izbira za ženske, ki želijo izstopati in obenem uživati v udobju ter trajnosti. Izdelano je iz visokokakovostnih materialov, ki poskrbijo za prijetno nošenje skozi ves dan. 

To krilo je enostavno za vzdrževanje, kar je še ena prednost, ki jo ponuja. Lahko ga perete v pralnem stroju pri temperaturi do 60 °C, vendar pa beljenje ni dovoljeno, da ohranite njegove barve in kakovost. Pri sušenju priporočamo uporabo nižje temperature, kar bo ohranilo tkanino v optimalnem stanju. Za likanje uporabite nizko temperaturo do 110 °C, da preprečite morebitne poškodbe na materialu.

Krilo ima raven kroj, ki poudari žensko postavo in mu doda pridih elegance. S svojo dolžino, ki sega nad kolena, je idealno za različne priložnosti, od sestankov do  vsakodnevnega dela v laboratoriju. V pasu se krilo zavezuje s pomočjo vrvice, kar omogoča prilagajanje in udobno nošenje.

Odkrijte edinstveno kombinacijo elegance, udobja in trajnosti v tem izjemnem krilu iz linije Brillance. Bodite samozavestni in izrazite svojo osebnost v laboratoriju ali kjerkoli drugje, kamor vas vaše poti vodijo. Naj vas to krilo spremlja na vaših poteh in izžareva vašo edinstvenost ter drznost.

Prihaja v dveh barvnih kombinacijah belo z dodanim črnim robom ali v roza (magenta) barvi. Na ta način se odlično poveže z našim Premium laboratorijskim plaščem Brillance linije. 

Material: 40% bombaž, 30% polister, 30% lycra
Barva dodatkov: črna
Posebnosti: raven kroj
Certifikat: OEKO-TEX ® STANDARD 100



Dodatne vsebine

Razvrsti po: Šifri izdelka Ceni
Šifra izd. Velikost Enota Zaloga
Dobava
Cena brez DDV Cena z DDV Nakup
MP-Z400032500L00 L kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi
MP-Z400032500M00 M kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi
MP-Z400032500S00 S kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi
MP-Z400032500XL0 XL kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi

Navedeni roki dobave so standardni in določeni s strani proizvajalcev ter veljajo v primeru, da ima proizvajalec blago v zalogi.
Dobava »2 - 3 dni« za kemikalije velja v primeru, ko je naročilo oddano do 10. ure in ima proizvajalec blago v zalogi.
Rok dobave »1 - 3 dni« pomeni, da je blago v zalogi in dobavljivo takoj.
Dobavni roki ne veljajo v primeru terminskih dobav.
Zaloga je zgolj informativne narave.
* Do odprodaje zalog.