Hlače moške - Brilliance, Brillts, bele- cyan barve

Hlače moške - Brilliance, Brillts, bele-cyan barve Hlače moške - Brilliance, Brillts, bele-cyan barve Hlače moške - Brilliance, Brillts, bele-cyan barve Hlače moške - Brilliance, Brillts, bele-cyan barve Hlače moške - Brilliance, Brillts, bele-cyan barve

Hlače iz linije Brilliance so prava izbira za vse, ki iščejo udobje, trajnost in stil v enem kosu oblačila. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo prijetno nošenje in dolgo življenjsko dobo. 

Enostavno vzdrževanje je ena od prednosti teh hlač. Lahko jih perete v pralnem stroju pri temperaturi do 60 °C, vendar se izogibajte beljenju, da ohranite barve in kakovost materiala. Za sušenje priporočamo nižjo temperaturo, kar bo ohranilo tkanino v najboljšem stanju. Likanje je mogoče z nizko temperaturo do 110 °C, kar bo poskrbelo za brezhiben videz hlač.

Hlače se zapirajo v pasu s pomočjo vrvice, kar omogoča prilagajanje in udobno nošenje glede na vaše želje. Njihova dolžina sega tik nad gležnji, kar dodaja eleganco in šik videz. Ravnega kroja so odlično dopolnilo vašemu izgledu, še posebej v kombinaciji z našim Brilliance laboratorijskim plaščem.

S temi hlačami boste izstopali po slogu, obenem pa se boste počutili udobno in samozavestno v laboratoriju ali kjerkoli drugje. Ne glede na to, ali ste v laboratoriju ali na sestanku, te hlače iz linije Brilliance vam bodo pomagale izraziti vašo edinstvenost in profesionalnost ter vas naredile zvezdo med kolegi.

Prihajajo v dveh barvnih kombinacijah belo z dodanim črnim robom ali modrim (odtenek cyan). Na ta način se odlično poveže z našim Premium laboratorijskim plaščem Brilliance linije. 

Material: 40% bombaž, 30% polister, 30% lycra
Barva dodatkov: cyan
Posebnosti: raven kroj
Certifikat: OEKO-TEX ® STANDARD 100



Dodatne vsebine

Razvrsti po: Šifri izdelka Ceni
Šifra izd. Velikost Enota Zaloga
Dobava
Cena brez DDV Cena z DDV Nakup
MP-M60002250L00 L kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi
MP-M60002250M00 M kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi
MP-M60002250S00 S kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi
MP-M60002250XL0 XL kos 0
31 dni
Cena po ponudbi Cena po ponudbi

Navedeni roki dobave so standardni in določeni s strani proizvajalcev ter veljajo v primeru, da ima proizvajalec blago v zalogi.
Dobava »2 - 3 dni« za kemikalije velja v primeru, ko je naročilo oddano do 10. ure in ima proizvajalec blago v zalogi.
Rok dobave »1 - 3 dni« pomeni, da je blago v zalogi in dobavljivo takoj.
Dobavni roki ne veljajo v primeru terminskih dobav.
Zaloga je zgolj informativne narave.
* Do odprodaje zalog.