deconex® 26 MINERALACID

deconex® 26 MINERALACID

Za laboratorijsko steklovino analitske čistosti

 

Detergent za strojno pomivanje


Borer chemie je švicarski proizvajalec profesionalnih čistil za farmacevtsko in kozmetično industrijo, za proizvodnjo elektronike in se uporablja povsod, kjer se pojavljajo trdovratni ostanki na zelo občutljivih površinah. Njihovi proizvodi so zelo primerni tudi za vse laboratorije z visokimi zahtevami: analizni, razvojni, kontrolni, mikrobiološki, preparativni. Za čiščenje v laboratoriju vam ponujamo sredstva za strojno čiščenje.


Strojno čiščenje laboratorijskih steklenih izdelkov omogoča ponovljive rezultate. Višja temperatura in mehansko delovanje močno skrajšata in izboljšata postopek čiščenja. Dodatek deconex pomivalnih sredstev pa vam zagotavlja analizno čisto laboratorijsko steklovino. Deconex® izdelki so primerni za uporabo v vseh laboratorijskih pomivalnih strojih.

 

Pri strojnem čiščenju se uporabljata dve sredstvi in sicer:


- alkalni detergent
- kisli nevtralizator.


deconex® 26 MINERALACID je tekoč nevtralizator na osnovi anorganske kisline; za visoko zmogljive postopke za višjo stopnjo čistoče v analiznih in preparativnih laboratorijih se uporablja v kombinaciji z alkalnim detergentom deconex® 24 LIQ, za čiščenje zelo trdovratnih ostankov v petrokemijskih laboratorijih in laboratorijih za analizo olj pa v kombinaciji z alkalnim detergentom deconex® FORMULA 1.


Dodatne vsebine

Razvrsti po: Šifri izdelka Ceni
Šifra izd. Naziv Pakiranje Enota Zaloga
Dobava
Cena brez DDV Cena z DDV Nakup
BOC-502200.00-KK5R deconex® 26 MINERALACID (= Neodisher N) 1 x 5 kg kos 16
1-3 dni
57,52 € 70,17 €

Navedeni roki dobave so standardni in določeni s strani proizvajalcev ter veljajo v primeru, da ima proizvajalec blago v zalogi.
Dobava »2 - 3 dni« za kemikalije velja v primeru, ko je naročilo oddano do 10. ure in ima proizvajalec blago v zalogi.
Rok dobave »1 - 3 dni« pomeni, da je blago v zalogi in dobavljivo takoj.
Dobavni roki ne veljajo v primeru terminskih dobav.
Zaloga je zgolj informativne narave.
* Do odprodaje zalog.