deconex® 12 BASIC

deconex® 12 BASIC

Za laboratorijsko steklovino analitske čistosti

 

Detergent za ročno pomivanje

 

Borer chemie je švicarski proizvajalec profesionalnih čistil za farmacevtsko in kozmetično industrijo, za proizvodnjo elektronike in se uporablja povsod, kjer se pojavljajo trdovratni ostanki na zelo občutljivih površinah. Njihovi proizvodi so zelo primerni tudi za vse laboratorije z visokimi zahtevami: analizni, razvojni, kontrolni, mikrobiološki, preparativni. Za čiščenje v laboratoriju vam ponujamo sredstva za ročno čiščenje.


Kljub pomivalnim strojem je v laboratoriju še vedno veliko ročnega pomivanja. Mogoče imate na vaši steklovini trdovratne ostanke, napise, nalepke ali vodni kamen? Zagotovo lahko rešimo vsak vaš problem.


deconex® 12 BASIC je klasično, blago alkalno čistilo za ročno čiščenje, uporablja se tudi kot nadomestek kromžveplove kisline in je primerno za čiščenje v UZ kopeli; pri trdovratni umazaniji močno nabrekne, primerno tudi za občutljivo steklo.


Dodatne vsebine

Razvrsti po: Šifri izdelka Ceni
Šifra izd. Opis Pakiranje Enota Zaloga
Dobava
Cena brez DDV Cena z DDV Nakup
BOC-500325.00-F10W Deconex Basic 12 (= SEMEX A) 1 l kos 0
35 dni
32,71 € 39,91 €

Navedeni roki dobave so standardni in določeni s strani proizvajalcev ter veljajo v primeru, da ima proizvajalec blago v zalogi.
Dobava »2 - 3 dni« za kemikalije velja v primeru, ko je naročilo oddano do 10. ure in ima proizvajalec blago v zalogi.
Rok dobave »1 - 3 dni« pomeni, da je blago v zalogi in dobavljivo takoj.
Dobavni roki ne veljajo v primeru terminskih dobav.
Zaloga je zgolj informativne narave.
* Do odprodaje zalog.