Novica

12. februar 2018

Praznujemo TEDNE KEMIKALIJ. Pridružite se nam!

V letu 2012 smo se v podjetju Mikro+Polo kot ekološko ozaveščeno podjetje prvič odločili, da pomagamo očistiti slovenske laboratorije - tudi vašega!

Tako se je rodila akcija Očistimo Slovenijo, očistimo laboratorije, ki smo jo do danes izpeljali že štirikrat. V vseh teh letih se je naš eko-izziv razvil v največjo laboratorijsko čistilno akcijo v zgodovini Slovenije; poslovni partnerji ste se nam vsa leta z veseljem pridružili v velikem številu in skupaj z vami smo do sedaj uničili neverjetnih 25.821 kilogramov odpadnih kemikalij in tako slovenske laboratorije naredili čistejše ter predvsem veliko bolj varne za vaše vsakodnevno delo. Vse podrobnosti o čistilni akciji do dostopne tukaj

V letošnjem letu smo se odločili, da akcijo zastavimo nekoliko širše, in sicer v sklopu TEDNOV KEMIKALIJ, ki bodo potekali med 12. februarjem in 25. marcem 2018. Za vas smo tako pripravili 6 privlačnih ekskluzivnih ponudb, ki vam jih podrobneje predstavljamo v priloženi brošuri. Ker ne želimo, da kakšno od njih zamudite vam priporočamo, da jo prelistate in se nam pri praznovanju tednov kemikalij pridružite tudi vi. 


Pomembni datumi – ker jih ne želite zamuditi, jih označite v koledarju:





12. februar – 25. marec --> akcija Očistimo Slovenijo, očistimo laboratorije petič

12. – 18. februar  -->   podarjamo dvojne točke zvestobe za nakupe kemikalij HONEYWELL preko Marketa
19. – 25. februar  -->  akcija izbranih izdelkov laboratorijskega pohištva za varno delovno okolje     
26. februar – 4. marec  -->  podarjamo dvojne kupone za brezplačno uničenje kemikalij
5. – 11. marec  -->  podarjamo 15 % popust na celoten asortiman izdelkov blagovne znamke MERCK v Marketu (označeni s kataloško številko MC....)
12. – 18. marec  -->  akcija izbranih izdelkov za varno delo s kemikalijami 
19. – 25. marec  -->  podarjamo 10 % popust na celoten program izdelkov blagovne znamke MILLIPORE v Marketu  (označeni s kataloško številko ML....)




Pridružite se nam pri praznovanju tednov kemikalij in izkoristite ugodnosti, ki jih ponujamo!