Novica

20. januar 2016

PODARITE brezplačno kosilo tistim, ki si tega ne morejo privoščiti ali kako je Mikro+Polo ponovno dobrodelen!

Majhna gesta, da podarjamo brezplačno kosilo tistim, ki si tega ne morejo privoščiti, se je nepričakovano razvila v veliko in srčno zgodbo...

Sredi meseca januarja smo na naši Facebook strani objavili to obvestilo:

 

Je kdo lačen?

 

V MIKRO+POLO dnevno skuhamo približno 150 malic oz. kosil. Kak dan nam obrokov zmanjka, kak dan nam jih nekaj ostane, včasih tudi 20. Le te na koncu zavržemo.

 

Pozna kdo koga, ki bi mu prišel prav brezplačen topel obrok? Seveda obroka ne moremo zagotoviti vsak dan. Potrebno bi bilo okrog 13:00 poklicati našo kuhinjo in preveriti ali bo ta dan ostalo kaj hrane. Potem pa priti na Zagrebško 22…

 

Hvala za pomoč!

 

 

 


Glede na nepričakovano velik odziv; našo objavo si je namreč ogledalo več kot 250.000 uporabnikov Facebooka, in na prejete izjemno pozitivne odzive smo se odločili, da akcijo razširimo.

 

Odločili smo se, da bomo zagotovili dnevno kosilo za 10 ljudi, k sodelovanju zagotavljanja brezplačnih obrokov za lačne pa vabimo tudi vas, poslovne partnerje. Brezplačen topli obrok namreč zdaj lahko podarite tudi vi, in sicer tako, da unovčite darilne točke in opravite "nakup" brezplačnega kosila za določeno obdobje - ali za 1, 2 ali 4 tedne brezplačnih obrokov.

 

Akcija bo potekala na podoben način, kot je potekala akcija »Naj bo božič za vse«; z vašimi darilnimi točkami podarite polovico cene kosila, drugo polovico zneska pa bo zagotovilo podjetje Mikro+Polo.

 

Ker nam je mar.