Novica

17. marec 2014

Očistimo slovenske laboratorije

Prva in največja laboratorijska čistilna akcija v zgodovini Slovenije tretjič! Ker nam je mar.

V podjetju Mikro+Polo smo se kot ekološko ozaveščeno podjetje odločili, da v letošnjem letu že tretjič pomagamo očistiti slovenske laboratorije - tudi vašega!

Imate v vašem laboratoriju nevarne odpadne kemikalije s pretečenim rokom uporabe, ki lahko ob nepravilnem ravnanju celo ogrozijo vaše zdravje oziroma okolje? Je vaša laboratorijska steklovina že nekoliko obrabljena in potrebujete novo?

Sodelujte v tretji in največji laboratorijski čistilni akciji v zgodovini Slovenije, v kateri brezplačno uničimo vaše odpadne kemikalije oziroma vam podarimo vrednostni kupon za nakup steklenih izdelkov!

Zdaj imate edinstveno priložnost, da v okviru naše akcije kemikalije uničite popolnoma brezplačno in varno, saj vam stroške uničenja v celoti krijemo mi, ali izkoristite vrednostni kupon za nakup izdelkov iz stekla proizvajalcev Isolab, Hecht Assistent, Witeg, Shott DURAN ali TGI.

 

Kako poteka zbiranje kuponov?

 

Pri nakupu kemikalij Sigma – Aldrich vam za vsakih 50 evrov podarimo kupon za brezplačno uničenje 1 kg kemikalij (za nakup kemikalij v vrednosti npr. 500 EUR vam podarimo 10 kuponov) oziroma kupon v vrednosti 1 evro, ki je unovčljiv za nakup steklenih izdelkov proizvajalcev Isolab, Hecht Assistent ali TGI.

 

Odločitev, ali boste kupon unovčili za uničenje kemikalij ali nakup steklovine z veseljem prepuščamo vam!

 

Posebna akcija zbiranja kuponov poteka v obdobju med 15. marcem in 15. aprilom 2014, p revzem odpadnih kemikalij za uničenje pa bomo pričeli izvajati po 15. maju 2014. Vsa natančna navodila glede unovčenja kuponov boste v naslednjih dneh našli med novičkami v spletni aplikaciji Market.

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 614 33 69 (Andreja) ali na e-poštnem naslovu andreja.zimic@mikro-polo.si .