Novica

05. december 2013

Odslej vseh 261.943 izdelkov v Marketu najdete preko enega iskalnika!

Iskalnik v spletni aplikaciji, ki je bil do zdaj razdeljen v tri glavne kategorije izdelkov (Laboratorijski pribor/oprema, Sigma Aldrich in Carl Roth) smo združili v en sam iskalnik in vam tako omogočili še lažje iskanje izdelkov

Odslej tako vse izdelke najdete zgolj z vpisom ključne besede, naziva ali kataloške številke v en sam iskalnik. Zadetki, ki bodo vključevali vpisan vnos, se bodo prikazali v treh ločenih kategorijah, izmed katerih boste izbrali tisto, ki vsebuje iskan izdelek. Pri vsaki kategoriji se vam prikaže število zadetkov, ki jih je sistem našel glede na vpisano vrednost.

 

Iskalnik vedno najprej vrne zadetke iz kategorije Laboratorijski pribor/oprema, če v tej kategoriji iskalnik ne najde zadetkov vam ponudi kategorijo Sigma Aldrich, če je vsebina tudi v tej kategoriji prazna pa izdelke Carl Roth. Med posameznimi kategorijami izbirate s klikom na posamezni zavihek. 

 

 

 

S tem smo iskanje izdelkov za vas še olajšali in skrajšali čas le-tega.

 

V primeru, da se vam iskalnik ne prikaže pravilno, je potrebno sistem osevžiti, in sicer s pritiskom na kombinacijo tipk CTRL + F5.